Angie a Ashley

13.09.2010 22:26

 

 V pátek jsme se vydali na plánovanou návštěvu k Angie. Tato malá neposeda vždy patřila a stále patří k těm divočejším štěňátkům. Čekali jsme, že ji mamina trochu srovná, ale na divošku nic neplatilo. Neustále provokovala a štěkotem dorážela na Monny. Krásná Angie má dokonalý široký ridge a medově zlatou barvičku. Dovádění s maminou si obě užily. Foto zde.

Plni očekávání jsme byli před návštěvou malého Ashleye, za kterým jsme se vydali další den. Úžasný Ashlík, naše nejmenší roztomilé štěňátko se vylouplo v krásného výstavního pejska. Váhově a vzrůstem zcela dohnal svoje sourozence! Rozhodně nezapře svého úspěšného tatínka, jsou si velmi podobní. Ani on se nebál provokovat velkou maminku a na společné procházce se parádně vydováděli. Podařilo se nám nafotit spoustu nádherných fotek, foto zde.

Z obou štěňátek jsme  nadšení a i když byli vždy ve smečce nejmenší, už to dávno neplatí. Nádherně prospívají a  některé své sourozence určitě předehnali. Tato dvojka potrzuje, že i z nejmenšího štěňátka, může vyrůst ten nejstatnější pejsek z celé smečky.